Hollywood Walk of Fame ehk Hollywoodi kuulsuste allee on tänase postituse kokkuvõtvaks teemaks.

Kõnnitee kuulsate tähekestega kulgeb piki Hollywood Boulevardi ja Wine Streeti. Kokku on tähti üle 2400 ning pühendatakse need filmi, raadio, teatri, televisiooni või muusika alal silmapaistnud inimestele. Kord aastas, juunikuus, otsustab Hollywoodi Kaubanduskoda uued nimed, kes pärjatud saavad. Igal aastal lisandub umbes 20 uut tähte. Paljud kuulsused on oma tähest ka loobunud, näiteks Julia Roberts ja Robert De Niro. Nähes, millise sodi ja mustuse all osad tähed olid, ei tundu see jah erilise tunnustusena. 🙂

Tulime hotellist siia jälle omal jõul, st jala. Sain omale New Yorgist uued kingad ja kandsin neid siis esimest korda. Üks king hakkas hõõruma ja noh, sada häda, eks. Ahto pärast saime ka ühelt kodanikult sõimata, kui punase tulega üle tee tulime.

Kuulus allee algas aga täiesti ootamatult. Mina näiteks ei pannud üldse tähele ja marssisin rahulikult edasi. Kui avastasin, läksin algusesse tagasi…

DSC_0449-01

…ja nimesid lugeda oli vahva ning avastamisrõõmu palju.

20151101_165809-01DSC_0453-01DSC_0510-01

Pilte tegime vaid mõnest. Internetis on neid küll ja küll ja palju parema kvaliteediga pealekauba.

Käisime ära ka tolles kuulsas kinokompleksis, kus Oscareid jagatakse. Peaks ütlema, et ei midagi erilist. 😀 Saalis olles ei saanud arugi, et oleme kuskil kaugel. Täpselt nagu Coca-Cola Plazas, ainult et popcorn maitses paremini. 🙂

20151028_164548-01

Enne filmi oli veidi aega ja märkasin üht pannkoogi kohvikut. Sinna tuli minna. Mul on suur nõrkus pannkookide vastu ning neid tuleb erinevates kohtades proovida. Seekord läks kümnesse! See oli imemaitsev, suussulav. Maitse poolest midagi pannkoogi ja vahvli vahepealset. Oleks kohe teadnud, poleks šokolaadi lasknud peale pannagi – see summutas maitset.

20151028_164849-01

DSC_0474-01

Meie peres on tavaline nähtus, et üks sööb ja teine siis joob kohvi või kakaod või askeldab kuskil eemal. Mina olen siis see, kes sööb. Ja Ahto samal ajal teeb pilte…

DSC_0471-01

DSC_0472-01

DSC_0476-01

Kui me pärast filmi välja tänavale tulime, avanes selline pilt.

20151028_191750-01

Uudistasime veidi, saime aru küll, et tegemist on ühe uue seriaali üritusega. Olime selle treilerit just varem kinos näinud – Ash vs Evil Dead kuid hakkasime siiski kodu poole jalutama. Üks turvamees ütles mulle veel, et tasuta kontsert algab. Jaa, nägime laval Iggy Pop’i kirjaga trumme. Naeratasin, noogutasin ja kõndisime edasi.

Siis aga peatus suhteliselt meie kõrval üks musta värvi auto ja keegi härrasmees astus sellest välja. Ahto silmad läksid põlema. See on ju see põhinäitleja!

Härrasmees läks lavale, ütles paar sõna, ning siis läks andmiseks. Iggy Pop tuli lavale ja Ahto silmad läksid veelgi rohkem põlema. See on iga rocki- ja hevikolli unistus!

Minu ragisev videoklipp on Facebooki lehel üleval.

Oleme hakanud tähele panema, et reisi jooksul on õnnestunud nii mõnelgi korral õigel ajal õiges kohas olla. Kui midagi ongi viltu läinud või pole kohe klappinud, siis sellest on miskit hoopis palju huvitavamat sündinud. Loodame, et see jätkub.

Järgmisel korral kirjutab Ahto Universal Studio’test. Jäägem ootele! 🙂

 

Leave a comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga